Kollektioner & Nyheter

Mors Dag hos Lush

lush-mors-dag

Om exakt en vecka (25 maj) är det Mors Dag och därmed också dags att fira alla våra kära mammor! För att hjälpa oss med det har Lush tagit fram ett par produkter som inte bara doftar gott utan också sprider glädje. Alla produkter kostar dessutom under 100 kr.

Inhale Exhale Badbomb har två delar och varje halva kommer brusa i olika hastigheter. Inhale brusar snabbt, vilket kommer låta dig andas in neroli och rosolja för att börja din resa in i landet ”avslappnad”.  För att ta dig till nästa nivå så brusar den andra halvan Exhale långsamt och ger dig möjligheten till ett extra lyxig tid i badet. Den avger sig jordiga varma dofter som du kan njuta av och verkligen stanna upp och känna lugnet.

Rose Bubbelbit är ett litet konstverk i sig själv. Doftsatt med somrig ros absolut från Turkiet för att lugna själen och citronolja för att ge en klarthet på saker och ting. Det bästa tar jag sist…. nämligen kakaosmör, för att återfukta och mjukgöra huden. Visst låter det härligt?

Tulip Bubbelbit fyller ditt bad med sensuellt doftande eteriska oljor! Vi har blandat i lyxiga oljor som ylangylang och jasmin för att hjälpa dig slappna av, släppa upp och låta alla dina problem flyta iväg. Den här bubbelbiten kan du njuta av flera gånger om. Rör runt med bubbelbiten i badvattnet medan du fyller upp badkaret – eller alternativt hålla den under kranen medan du fyller upp vattnet. Lägg undan bubbelbiten och låt den torka till nästa gång du ska använda den.

Wonder WooHoo Bubbelbit är inspirerad av Wonder Woman, och skapad för alla hjältinnor där ute! Den största hjältinnan är alla mammor, och därför gjorde vi denna bubbelbit till dem. Helt täckt av guldglitter (plastfritt såklart) för att likna Wonder Womans tiara och doftsatt med den euforiska doften av solmogna apelsiner. En kärna av silverglitter inuti skapar ett vackert silvermönster på vattnet bland alla bubblor.

Visst är dem söta? Du hittar produkterna i alla Lushs butiker eller HÄR.

lush-morsdag

Mors Dag hos Lush
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: