Blandat

Fint från Zalando

zalando-favoriterVit tunika | Varmfodrade boots | Cocktailklänning | Jeans | Finstickad tröja | Linne | Väska

Har letat runt på nätet nu ett bra tag efter en snygg väska. Hade velat ha en som är lagom stor att få plats med datorn i. Vad är meningen med att ha en bärbar dator om man aldrig har med sig den? Hittade en tjusig väska på Zalando, som dessutom finns i brunt! Lite dyr, men det kan det vara värt. Kanske får bli en tidig julklapp till mig själv. Har ni handlat därifrån någon gång? Blev ni nöjda?

Har aldrig varit inne på Zalando tidigare, trots deras lite egendomliga reklamfilmer, men de har faktiskt mycket fint att välja bland. Ja, om man orkar leta igenom allt förstås, de har ju så sjukt mycket i lager! Medan jag ändå kollade runt passade jag på att göra ett litet inspirationskollage. Har nog aldrig haft kläder med på bloggen tidigare, men nån gång ska ju vara den första.

Ikväll bär det av till ett event hos OSS Hår och Skönhetssalong. Mingel, tilltugg, bubbel, erbjudanden, goodiebags, liveband med mera låter väl inte helt fel? Kul att det faktiskt händer lite saker i Göteborg också, annars brukar det mest vara Stockholm som får allt roligt. Apropå det, är man skönhetsintresserad får man inte missa Acadermia som kommer till Göteborg tillsammans med Fitnessfestivalen 30 nov-1 dec. Ska försöka komma iväg en av dagarna i alla fall, får titta på programmet och se om det finns något intressant seminarium att lyssna på.

Ni missar väl förresten inte att vara med och tävla? Vinsten är ett av mina absoluta favoritbalsam från Jessicurl som nästan är ett måste att testa om du använder balsammetoden. Superenkla tävlingsregler (man behöver bara trycka på en knapp).

Trevlig helg på er allihop!

Fint från Zalando
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: