Bröllop

NATURLIGT, AVSLAPPNAT OCH ÄKTA


BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG

Månader av planering, nervositet och drömmar. Bröllopsdagen är över på ett ögonblick, men bilderna finns kvar för alltid.

Ni har gjort eran research bland fotografer – ni värderar bilder som är vackra, naturliga och äkta. Ni önskar att ni kan ha någon med er som ni litar på, som får er att känna er avslappnade så att ni kan njuta av och ha kul på er bröllopsdag.

Ni vill ha bilder som ni kommer att älska, OCH ni vill älska känslan när ni tog dem.

Låter det som er? Om ja, så är jag så glad att ni hittat mig. Jag vill fota ert bröllop! Hör av er redan idag för att se om ert datum fortfarande är tillgängligt.

Min stil

Helheten: Mina bilder är avslappnade, varma och med massor av kärlek. Och viktigast av allt; de fångar alla de där härliga ögonblicken!

Redigering: Alla bilder redigeras i min speciella stil som är naturlig med lite extra ”punch”! Istället för att få era bilder i en trendig redigeringsstil (som väldigt snart ser daterad ut) så kommer ni att få bilder som ser bra ut hela livet.

Fotografering: Fotograferingen blir rolig, avslappnad och det kommer att kännas helt naturligt (även om ni aldrig stått framför en kamera innan)! Ni kommer att bli guidade genom hela fotograferingen så att det känns tryggt och jag lovar att ni kommer att glömma bort kameran inom 5 minuter. Dessutom vet jag precis hur vi ska göra för att få er att känna er avslappnade, glada och totalt bekväma!

“TUSEN TACK FÖR DE SUPERFINA BILDERNA, VI ÄR SÅÅÅÅ NÖJDA MED ALLA BILDER, DU ÄR SÅ DUKTIG OCH VI ÄR JÄTTEGLADA ATT VI VALDE DIG TILL VÅRAN BRÖLLOPSFOTOGRAF!”

– Anna & Robin

Före bröllopet

Långt innan det är dags för fotografering så finns jag här för att ge råd och hjälp längs vägen. Efter att ha fotograferat många bröllop har jag samlat på mig många tips och idéer som ni får ta del av!

Ni kommer också få tillgång till min bröllopsguide som är fylld med massor av tips om fotograferingen, hur man ska planera dagen, tricken för extra magiska bilder och mycket annat.

Ett par veckor innan bröllopet kommer vi att träffas på ett planeringsmöte – där får ni chansen att ställa alla frågor som ni kan tänkas ha. Vi går igenom planeringen för er bröllopsdag och ser till att ni känner er helt trygga och förberedda!

Visste du att…

46% av mina bokade bröllop är lokala bröllop i Göteborg, resten reser jag till?

För 93% av mina bröllop så har bruden varit den som skickat förfrågan?

13% av mina brudpar väljer en borgerlig vigsel medan 87% väljer kyrklig vigsel?

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

Som en extra bonus ingår också en förlovningsfotografering innan bröllopet, så att ni får prova på hur det känns att stå framför min kamera (jag lovar att det är jättekul!). Det ger också oss en chans att lära känna varandra lite bättre.

En förlovningsfotografering gör att ni känner er mer förberedda inför bröllopet och ni kommer att få fantastiska bilder. Perfekt om ni vill ha bilder att använda till inbjudningarna till exempel!

”Vi anlitade Stina som tog våra bröllopsfoton, vi kunde inte varit nöjdare. Fantastiska bilder, otroligt bra bemötande och en klockren leverans. Fanns inget som kunde göras bättre, allt va perfekt. Vi är inte speciellt vana framför kameran men Stina hjälpte oss så det blev avslappnat och vi kände oss väldigt bekväma med henne.”

– Agnes & Richard

Priser

I genomsnitt investerar brudpar 25 000 kr hos mig, och priserna ligger mellan 12 000 kr – 37 000 kr. Letar ni efter ett mindre paket? Kika då in mitt porträttpaket.

Jag hjälper gärna till och ger råd om vad som passar bäst för ert bröllop! Här är ett urval av vad som alltid ingår hos mig:

 • Från 2 timmars fotografering upp till 12 timmar.
 • Alla bra bilder från fotograferingen i både svartvitt och i färg, självklart i högupplöst format.
 • Förhandstitt inom 7 dagar.
 • Full leverans via ett privat, lösenordsskyddat onlinegalleri inom 4-6 veckor.
 • Gratis förlovningsfotografering i Göteborgsområdet!

Hör av er!

Jag ser så fram emot att få en förfrågan från just er! Fyll i formuläret nedanför så återkommer jag senast inom 24 timmar.

  Vi heter (*)

  Mail (*)

  Telefon

  Vi är intresserade av...
  den

  Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

  Blev ni rekommenderade av någon, vem?