Priser

Är ni redo för en fotografering fylld med massor av skratt och kärlek? Hos mig kan ni boka precis så lång tid ni behöver, från 2 timmar och uppåt. Oavsett hur många timmar ni bokar ingår alltid:

– Alla bra bilder från fotograferingen i både svartvitt och i färg, självklart i högupplöst format.
– En onlineguide inför bröllopet med alla mina bästa tips.
– Förhandstitt inom 7 dagar.
– Full leverans via ett privat, lösenordsskyddat onlinegalleri inom 4-6 veckor.
– Fullständiga rättigheter att använda bilderna för privat bruk, d.v.s. publicering i era egna sociala medier, framkallning/förstoring och liknande.
– En gratis förlovningsfotografering innan bröllopet!
– Resa & boende

FYLL I FORMULÄRET FÖR INFO OM PRISER OCH TILLGÄNGLIGHET:

Vi heter (*)

Mail (*)

Telefon

Vi är intresserade av...
den

Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

Blev ni rekommenderade av någon, vem?

Vanliga frågor

Kan vi preliminärboka?
På grund av stort intresse tar jag inga preliminärbokningar, utan det är först till kvarn helt enkelt! En bokning är giltig när avtalet är signerat och bokningsavgiften är betald.

Hur fungerar betalningen för bröllop?
För att reservera ert datum betalar ni 5 000 kr i samband med bokningen, och det dras självklart av från slutsumman. Resten betalas efter bröllopet innan slutleverans.

Hur många bilder får vi?
Så många som möjligt, men minst 50-100 per timme! När urvalet görs tar jag bort dåliga bilder (oskarpa, någon gör en konstig min o.s.v.), men resten får ni.

Reser du för bröllop?
Jajamen, jag älskar att upptäcka nya platser tillsammans med mina par. Resa + boende ingår i mina priser.

Vi är redo att boka, vad gör vi nu?
Wohoo!! Och kul att ni valt just mig! Skicka in en förfrågan så fort ni bestämt er för att reservera ert datum.

Jag försöker alltid att återkomma till er så snart som möjligt, oftast kan ni förvänta er ett svar inom 24 timmar. Tänk på att under maj-oktober är det högsäsong och eftersom jag är ute och fotar mycket kan det under den tiden dröja lite längre innan ni hör något från mig.

Efter att ni har skickat en förfrågan kommer ni att få en bekräftelse på att den har mottagits. Om ni inte får det mejlet så kom ihåg att kolla skräpposten så att det inte hamnat där (markera det i så fall som “inte skräppost” så slipper ni kolla där efter mitt svar). Skulle det vara några problem så går det lika bra att kontakta mig på Facebook eller Instagram!