Priser

FYLL I FORMULÄRET FÖR MER INFO OCH TILLGÄNGLIGHET

I genomsnitt investerar brudpar 25 000 kr hos mig, och priserna ligger mellan 12 000 kr – 37 000 kr. Letar ni efter ett mindre paket? Kika då in mitt porträttpaket.

Jag hjälper gärna till och ger råd om vad som passar bäst för ert bröllop. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar!

Fullbokad säsongen 2024. Bokningen för nästa säsong öppnar i januari 2025.

  Vi heter (*)

  Mail (*)

  Telefon

  Vi är intresserade av...
  den

  Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

  Blev ni rekommenderade av någon, vem?

  Säg hej!

  Är ni redo för en fotografering fylld med massor av skratt och kärlek? Hos mig kan ni boka precis så lång tid ni behöver, från 2 timmar och uppåt.

  Är ni intresserade av att boka en kortare fotografering? Kika i så fall in porträttpaketet!

  Frågor eller funderingar?

  Vad ingår?

  • Alla bra bilder från fotograferingen i både svartvitt och i färg (alla bilder redigeras för hand med en stor dos kärlek), självklart i högupplöst format!
  • En onlineguide inför bröllopet fylld med alla mina bästa tips.
  • Ett planeringsmöte där vi går igenom alla era frågor och funderingar samt lägger upp en bra plan för bröllopsdagen.
  • Förhandstitt inom 7 dagar.
  • Full leverans via ett privat, lösenordsskyddat onlinegalleri inom 4-6 veckor. Givetvis kan ni dela med er av galleriet till familj och vänner!
  • Fullständiga rättigheter att använda bilderna för privat bruk, d.v.s. publicering i era egna sociala medier, framkallning/förstoring och liknande.
  • En gratis förlovningsfotografering (kallas också pre-shoot eller provfotografering) i Göteborg (med omnejd) innan bröllopet. Självklart ingår det också en onlineguide med massor av tips om fotograferingen så att ni kommer att känna er väl förberedda!
  • Resa (alltid tåg i första hand), restid & boende.

  Svarstider

  Efter att ni har skickat en förfrågan kommer ni att få en bekräftelse på att den har mottagits. Om ni inte får det mejlet så kom ihåg att kolla skräpposten så att det inte hamnat där (markera det i så fall som “inte skräppost” så slipper ni kolla där efter mitt svar). Skulle det vara några problem så går det lika bra att kontakta mig på Facebook eller Instagram!

  Jag försöker alltid att återkomma till er så snart som möjligt, oftast kan ni förvänta er ett svar inom 24 timmar. Tänk på att under maj-oktober är det högsäsong och eftersom jag är ute och fotar mycket kan det under den tiden dröja lite längre innan ni hör något från mig.