Porträttpaket

GODA TING KOMMER I SMÅ PAKET 🖤


Planerar ni ett mindre bröllop eller ska ni ha en borgerlig vigsel tillsammans med de allra närmaste? Mitt porträttpaket är perfekt för er som tycker att fotograferingen är viktig men som inte vill boka en fotograf hela dagen. Priset är dessutom budgetvänligt! 🙌

Porträttpaketet kostar 8 000 kr och i priset ingår:

 • 60 minuters fotografering.
 • Planeringsmöte över telefon innan bröllopet.
 • Alla bra bilder både i färg och svartvitt, självklart högupplösta!
 • Förhandstitt inom 7 dagar.
 • Full digital leverans inom 4-6 veckor.
 • Min online bröllopsguide fylld med massor av tips!

Så här funkar det

Ni börjar med att skicka in en bokningsförfrågan; leta upp ert datum för att se om det är ledigt och sedan väljer ni ett av tidsspannen:

 • 10-13
 • 14-17
 • 18-21 (perfekt till golden hour-porträtt 😍)

Vi kommer att planera in er fotografering (60 minuter) någon gång under det tidsspann som ni har valt. Vill ni till exempel fotograferas kl 12 väljer ni tidsspannet 10-13.

Är 60 minuter för kort tid? Lägg på en timme extra fotografering inom tidsspannet för 3 000 kr.

Vi kommer att fota er två tillsammans på massor av olika sätt, enskilda bilder på er båda, detaljer på era kläder, buketten, ringarna, hår och smink + allt det som är viktigt för er! Om ni vill kan vi självklart också ta gruppbilder tillsammans med brudföljet och närmsta familjen. Fotograferingen kommer att bli både avslappnad och rolig, ni kan förvänta er att det blir en av de mest minnesvärda sakerna från bröllopsdagen.

En borgerlig vigsel och porträtt är alldeles lagom för porträttpaketet, men har ni en kyrklig vigsel och vill fota både vigseln och porträtt så rekommenderar jag att man bokar ett vanligt paket.

Nästa steg

Efter att ni skickat en bokningsförfrågan kommer ni att få en bekräftelse inom 24 timmar. För att bokningen ska anses giltig skriver vi ett avtal och ni betalar en bokningsavgift (handpenning). Bokningsavgiften dras av från slutsumman som betalas efter bröllopet. Ni får också tillgång till min kundportal och min bröllopsguide fylld med massor av tips för att hjälpa er i planeringen.

När datumet för bröllopet närmar sig bokar vi in ett planeringsmöte för att gå igenom alla detaljer så att ni känner er trygga och väl förberedda. Sedan är det dags för det allra roligaste – fotograferingen! Inom 7 dagar får ni en förhandstitt och full leverans sker inom 4-6 veckor. Självklart får ni använda era bilder fritt för privat bruk och kan förstora och framkalla så mycket ni orkar! Och vill ni beställa ett bröllopsalbum hjälper jag givetvis er med det 😊

SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN:

Porträttpaketet är tillgängligt för bokning på alla vardagar och utvalda lördagar.

Porträttpaketet kan endast bokas i Göteborg med kranskommuner (Mölndal, Härryda, Kungälv, Kungsbacka, Lerum, Partille och Ale).

Fullbokad säsongen 2024. Bokningen för nästa säsong öppnar i januari 2025.

  Vi heter (*)

  Mejladress (*)

  Telefon

  Plats för bröllopet/fotografering (*)

  Datum

  Tidsintervall (*)

  Berätta mer om er och bröllopet! Har ni några frågor så fråga på! (*)

  Frågor eller funderingar?