Vanliga frågor

Filmar du bröllop?

Jap, jag erbjuder flera olika paket! Skicka en förfrågan för mer information.

Kan vi preliminärboka?

​På grund av stort intresse tar jag inga preliminärbokningar, utan det är först till kvarn helt enkelt! En bokning är giltig när avtalet är signerat och bokningsavgiften är betald.

Hur fungerar betalningen för bröllop?

För att reservera ert datum betalar ni en bokningsavgift (handpenning) på 5 000 kr i samband med bokningen, och det dras självklart av från slutsumman. Resten betalas efter bröllopet innan slutleverans.

Vi är osäkra på hur många timmar vi vill boka?

Ingen fara! Skicka en förfrågan så lovar jag att ge er råd och tips. Vill ni boka ett lägre antal timmar och sedan lägga på fler när ni har full koll på planeringen så går det alldeles utmärkt!

Bröllopsbilder Göteborg, Gotland, Skåne, Värmland

Hur många bilder får vi?

Så många som möjligt, men minst 50-100 per timme! När urvalet görs tar jag bort dåliga bilder (oskarpa, någon gör en konstig min o.s.v.), men resten får ni.

Kan vi få de oredigerade bilderna?

Att ta bilden är halva jobbet, resten sker efteråt när den digitala ”framkallningen” sker. Det är då bilderna får min speciella stil, och att leverera något annat vore att ge er en halvfärdig produkt. Jag lovar att aldrig rensa bort bilder som ni vill ha, och skulle ni mot förmodan tycka att det saknas någon bild i leveransen så säg bara till. Jag går gärna igenom allt igen och ser ifall något rensats bort av misstag! Självklart vill jag att ni ska få så mycket bilder och minnen som möjligt 😊

Hur levereras bilderna?

Ni kommer att få era bilder levererade i ett personligt onlinegalleri 4-6 veckor efter bröllopet. Givetvis får ni dela med er av galleriet till familj och vänner!

Bröllopsfotograf Halmstad

Vi vet inte hur vi ska posera och vi känner oss så stela framför kameran?!

Det är så vanligt att vara nervösa inför att stå framför kameran när man inte är van, men oroa er inte för det! Jag lovar att nervositeten försvinner inom fem minuter och sen kommer det bara att kännas kul! Ni kommer inte behöva stå och le stelt in i kameran, utan ni kommer få göra massor av olika saker tillsammans (typ dela en härlig varm kram eller gå hand i hand). Och känner ni er ändå supernervösa så kan jag varmt rekommendera förlovningsfotograferingen, det är en jättebra chans att prova på att stå framför kameran innan bröllopsdagen i lugn och ro.

Reser du för bröllop?

Jajamen, jag älskar att upptäcka nya platser tillsammans med mina par. Resa + boende ingår i mina priser. Självklart reser jag alltid så klimatsmart det går och väljer alltid tåget i första hand!

Vi är redo att boka, vad gör vi nu?

Wohoo!! Och kul att ni valt just mig! Skicka in en förfrågan så fort ni bestämt er för att reservera ert datum.

Säg hej!

Varje bröllop börjar med en förfrågan och jag ser så mycket fram emot att få en från just er!