Förlovning & Par

SKICKA EN FÖRFRÅGAN FÖR INFO OM PRISER OCH TILLGÄNGLIGHET

En förlovningsfotografering eller parfotografering är perfekt för er som vill ha fina bilder med varandra, eller vill testa på hur det känns att stå framför kameran innan bröllopet! Tänk er en dokumenterad dejt, typ! Det går att boka in lite när som och var som, till exempel kan man ha en mysig fotografering i snön, eller i havet av vitsippor till våren, bland alla människor och energin inne i stan, vid havet en varm sommarkväll, det är bara fantasin sätter gränserna. Alla bra bilder ingår och ni får använda dem fritt, så det är perfekt att använda till inbjudningarna om man vill det. Många av mina tidigare par uppskattar det väldigt mycket främst för att man får prova på hur det är att bli fotad (det är jättekul!) och att man därmed känner sig tryggare inför bröllopet.

Förlovningsfotograferingarna erbjuds främst i Göteborg men det går oftast att lösa något på andra platser också, hör av er för mer info!

Förlovningsfotografering framför ett vattenfall i Göteborg taget av en bröllopsfotograf
Svartvit bild på tjej som tittar bakåt mot kameran i Botaniska Trädgården i Göteborg

Skicka in en förfrågan

  Vi heter (*)

  Mail (*)

  Telefon

  Vi är intresserade av...
  den

  Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

  Blev ni rekommenderade av någon, vem?