Kundomdömen

”Vi fick bilderna idag och vi är jätte glada! Dom var fantastiskt vackra! Tack så hemskt mycket!”

- Andrea & Cristian

”Åh vilken fantastisk dag vi hade <3 Vi är såå nöjda med allt!”

- Linda & Andreas

”Alltså Stina!!!! Vilka underbara bilder, du är så himla begåvad! Tusen tack!!”

- Nina & Peter

”Tack så jättemycket! Vi är såå nöjda med de bilder du tog.”

- Mia & Peter

”Det var helt fantastiska bilder du tog av min lilla prins.”

- Anna

”Du var grym på att få oss alla att slappna av framför kameran och få oss att känna oss bekväma. Och slutresultatet var suuuperfina bilder! Ett extra plus att vi fick så otroligt många bilder!”

Riskastning vid bröllop nära havet runt Göteborg
- Louise & Simon

”Stina tar fantastiska bilder. Hon fångar stämningen i ögonblicket, så att man får tillbaka samma känsla när man kollar på bilden som det kändes under fotograferingen.”

- Sandra & Patrik

”Tusen tack för de superfina bilderna, vi är såååå nöjda med ALLA bilder, du är så duktig och vi är jätteglada att vi valde dig till våran bröllopsfotograf! Bilderna är helt MAGISKA!! Vi älskar dom, tusen tack, du är fantastisk!”

- Anna & Robin

”Vi är fantastisk nöjda med vår parfotografering där Stina lyckades fånga känslan mellan oss och även ljuset på ett utmärkt sätt. Tack för en härlig upplevelse och bilder för livet.”

- Sanna & Johan

”Oj, oj, oj. Shit sherlock! Det var det värsta. Nu har jag bara tittat på bilderna i min telefon men SHIT tjejen du är grym! Lova mig att du förblir så go som du är och att du aldrig slutar fånga ögonblicken med din kamera.”

- Christina & Mathias

”Paketet väntade på oss när vi kom hem. Jättefina bilder, stort tack igen. Vi är supernöjda!”

- Jenny & Henrik

”Tack underbara Stina! Kom hem nu och överraskades av den bästa fredagspresenten från dig! Tack för att du gjorde så att vi kan minnas vår fantastiska helg och alla vackra foton som du tog.”

- Maria & Kristian